ایمپلنت دندان جلو یکی از بهترین روش ها برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته در قسمت جلوی فک های بالایی و پایینی است. آیا میدانید کسانی که دندان های قدامی خود را از دست داده اند، سعی میکنند هرگز لبخند نزنند؟ دندان های جلو خط لبخند فرد را طراحی می کنند. در نتیجه با از دست دادن یک یا چند دندان در قسمت جلویی، خط لبخند از بین رفته و به شدت بر زیبایی ظاهری چهره فرد تاثیر می گذارد. همچنین از دست دادن دندان های جلویی در طولانی مدت می تواند منجر به تحلیل رفتن استخوان فک، جابه جا شدن دندان های مجاور، ایجاد مشکل در روند صحبت کردن، غذا خوردن و غیره شود. معمولاً افرادی که دندان های جلوی خود را از دست می دهند در ادای کلمات بسیار مشکل خواهند داشت، اما بهترین و جدیدترین متد برای جایگزین کردن دندان های جلو، ایمپلنت دندان است.
ایمپلنت دندان جلو (Front tooth implant) یک جراحی ترمیمی یک جلسه ای است که در آن پایه ایمپلنت درون حفره ای که از قبل در فک ایجاد شده قرار داده میشود و برای جبران یک یا چند دندان قدامی به کار می رود. ایمپلنت دندان جلو لبخند و اعتماد به نفس را به افرادی که در اثر تصادف، بیماری و علل دیگر دندان های قدامی خود را از دست داده اند برمی گرداند.
با کاشت ایمپلنت دندان جلو علاوه بر آنکه زیبایی ظاهری بازیابی می شود، اعتماد به نفس بیمار نیز به شدت افزایش می یابد. در این روش ابتدا حفره ای در محل مورد نظر ایجاد شده و پین ایمپلنت توسط جراح در استخوان فک کاشته می شود. سپس بخش اباتمنت نصب می شود. ایمپلنت از جنس تیتانیوم ساخته میشود که با بدن بسیار سازگار است و بعد از مدتی به استخوان فک جوش می خورد و به جزئی از بدن تبدیل می شود. در نتیجه کاشت دندان های جلو بعد از جوش خوردن می تواند به عنوان یک ریشه دندان طبیعی به کار برده شود. در نهایت یک پروتز دائمی روی اباتمنت نصب شده و جایگزین دندان اصلی می شود.
چه کسانی شرایط اجرای ایمپلنت دندان جلو را دارند؟
- ?لازمه کاشت ایمپلنت دندان جلو، استقامت کافی استخوان آرواره است. در صورتی که شرایط لازم برای کاشت دندان در این ناحیه وجود نداشته باشد، جراح، روش پیوند استخوان را قبل از اجرای ایمپلنت توصیه می کند، زیرا عدم استحکام کافی ایمپلنت می تواند منجر به شکستن آن در حین جویدن غذا یا ایجاد فشار به آن شود، بنابراین برای انجام ایمپلنت دندان های جلویی، استخوان فک شما یا باید استحکام کافی داشته باشد یا اینکه با روش پیوند استخوان مواد استخوانی را به فک اضافه میکنند تا استخوان فک بتواند پایه های ایمپلنت را تحمل کند.
- همچنین افرادی که به بیماری های دیابت کنترل نشده، سرطان، پریودنتال و غیره مبتلا هستند نمی توانند ایمپلنت دندان جلو را انجام دهند. رادیوتراپی آرواره، مصرف شدید دخانیات و الکل نیز از دیگر عواملی هستند که منجر به شکست ایمپلنت دندان جلو می شوند.
- کودکانی که دندان خود را از دست داده اند تا قبل از 18 سالگی نمی توانند از این روش کاشت دندان استفاده کنند، زیرا استخوان ها در حال رشد هستند. پس از 18 سالگی و بر اساس تشخیص دندانپزشک مبنی بر تکمیل شدن روند رشد استخوان های فک، ایمپلنت دندان قابل اجرا است.?
برای مطالعه کامل مقاله ایمپلنت دندان جلو فک بالا و پایین اینجا را کلیک کنید.